2013年9月9日星期一

www.shoxskove.com nike free yua499

http://www.shoxskove.com Jordressurser er fortsatt i Australia, kan USA og andre steder konkurrere, men utenfor Kina, er begravelse minimal. Denne gangen, Japan med nike free bestilt sjeldne jord prosjektet er ikke også vekt på disse typer elementer ? Fan bedt om spesifikk sykdom ansvarlig for sjeldne samtaler med den japanske representanter. Som representerer nikket på hodet, og han er også klar over denne gangen er ikke prisen eller satt for lavt ? På omfanget av sykdommen slik at de foreslåtte, hvis ikke ta den, rett og slett ray ban aviator sunglasses brudd på kontrakten uansett, nike shox sko ikke motta penger, de får ikke varene.

Men la den japanske og bare plukke opp billige, nike shox hjerte er ikke fornøyd, så han begynte der ute lurer på, hvordan de skal være i stand til å finte, la dem gjøre sine egne kontraktsbrudd ? Dette problemet, virker det stort. Markedsandel i det innenlandske rare earth kan trolig utgjøre mer enn 90 prosent av det internasjonale markedet, har vært i stand til å dele en så stor marked, er den eneste grunnen fordi det var billig. Fordi sjeldne jord import fra Kina er billigere enn hjemmelaget sin, slik at både Australia og USA er også relativt store mengder sjeldne jord begravelse land begynte siste årene, begynner å stenge landets sjeldne jord gruver, erstattet av kinesisk import.

For nå har amerikanerne og australiere blitt overrumplet litt,nike shox sko, og mens barn forhandlinger med Kina, krever liberalisering av sjeldne jord markedet, mens barna er også å være åpen for deres rare earth mine, for å hindre kontrollert av andre. Stor etterspørsel etter sjeldne ressurser i form av den japanske, selv om Kina har alltid vært talsmann den kinesisk- japanske vennskap. Men nå trenger Japan av sjeldne ressurser alle avhengige av import, mens mer enn 90 % av dem er direkte importert fra Kina, og resten, men ikke direkte fra den kinesiske, men den ultimate kilden eller Kina.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论